کیمیای شمال – مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پایان اجرای طرح سلامت نوروزی 1403 خبر داد و گفت؛ در طی 40 روز اجرای این طرح، بیش از 94 هزار بازدید و بازرسی از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و شبکه های آبرسانی استان انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ مهندس مهدی جواهرشناس- مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه طی 40 روز همزمانی ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، بیش از 94 هزار و 400 بازرسی در راستای طرح سلامت نوروزی 1403 توسط بازرسان سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی سراسر استان صورت گرفت، اظهار کرد؛ در طی این بازدید و بازرسی ها، 467 مرکز و اماکن متخلف به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه در این بازدیدها، 259 محل متخلف تعطیل شدند، گفت ؛ این بازرسی ها در راستای حفظ سلامت مواد غذایی و رعایت بهداشت امکان انجام شد طی بازدیدهای انجام شده، 40 روز گذشته، بیش از 54 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه توزیع و مصرف مردم خارج شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ، در پایان یادآور شد؛ علاوه بر مواد غذایی، بیش از 42 هزار مورد کلرسنجی از سامانه های آبرسانی در این مدت انجام شده و یک هزار و 513 مورد نیز از آب این شبکه ها نمونه برداری شده است.
لازم به ذکر است؛ طرح سلامت نوروزی 1403 با تشدید بازرسی های کارشناسان سلامت محیط و کار، همزمان با سراسر کشور از 15 اسفند سال 1402 تا 25 فروردین 1403 در سراسر استان اجرا شد.