کیمیای شمال – نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، با بیان اینکه مکتب سید حسن نصرالله همان ادامه مکتب سیدالشهدا است؛ گفت: این مکتب با شهادت سید حسن نصرالله نه تنها پایان نیافته بلکه تقویت خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه و گیلان و امام جمعه رشت امروز در خطبههای نماز معنوی جمعهی این هفته با اشاره به فرا رسیدن چهلمین روز شهادت، سید حسن نصرالله، سبک زندگی، ابعاد مختلف شخصیتی و دیدگاههای سیاسی و مدیریتی این شهید بزرگوار را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه شهید سید حسن نصرالله جایگاه والایی در مدیریت و رهبری مقاومت داشت؛ اظهار کرد: شهید سید حسن نصرالله از دوران نوجوانی وارد عرصهی مقاومت شد و همواره به پای آرمانهای جبههی مقاومت ایستادگی کرد و در نهایت جانش را در این مسیر مقدس نثار کرد.
خطیب جمعه رشت، با اشاره به اینکه سید حسن نصرالله از یاوران و پیروان امام راحل و امام موسی صدر بود؛ ادامه داد: شهید نصرالله فارسی بلد بود و مدیریت عالی رای عقب راندن صهیونیستها از سرزمینش را داشت به طوری که لبنان قبل و بعد از سیدحسن نصرالله تفاوتهای بسیاری دارد.
وی با بیان اینکه دنیای عرب طی قرون گذشته مدیری توانمندتر مانند شهید نصرالله به خود ندیده بود؛ خاطرنشان کرد: در جنگ رژیم صهیونیستی علیه عراق و مصر و سوریه و لبنان، تنها طی شش روز اعراب عقب نشینی کردند و زمینهای زیادی به دست رژیم صهیونیستی افتاد که پس از آن با مدیریت شهید نصرالله، صهیونیستها نیز مجبور به عقب نشینی شدند.
آیت الله فلاحتی، تعهد به خداوند و داشتن جهانبینی توحیدی را از مهمترین مشخصههای شخصیتی شهید سید حسن نصرالله معرفی کرد و گفت: یکی از جمله توطئههای دشمنان علیه اسلام به عقب بازگرداندن نهضتهای مردمی است ولی شهید نصرالله به محض بر عهده گرفتن رهبری مقاومت در نخستین اقدام صهیونیستها را از بلندیهای جولان به عقب راند.
وی با تاکید بر اینکه شهید سیدحسن نصرالله مجاهد بزرگ زمان ما بود، گفت: سیدحسن نصرالله اسوه جهاد فی سبیل الله و مظهر شجاعت بود به طوری که بعد از جنگ شش روزه یاس و ناامیدی را تبدیل به امید کرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان تصریح کرد: لبنان با اهدای شهدای بسیار و تلفات سنگین با مدیریت و رهبری سید حسن نصرالله توانست صهیونیستها را بیرون کند و این برای اسرائیلیهای جنایتکار غیر قابل تحمل بود.
وی افزود: پس از جنگ ۳۳ روزه نیز به اعتراف رهبران رژیم صهیونیستی خطاب به سران دنیای عرب، دوست و دشمن برای مدیریت سید حسن نصرالله ارزش و احترام قائل بودند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون شهادت سید حسن نصرالله، افزود: عزیز مقاومت پاداش دهها سال جهاد فی سبیل الله و دشواری های آن را در خلال یک پیکار مقدس دریافت کرد و در حالی شهید شد که سرگرم طرّاحی برای دفاع از مردم بیپناه ضاحیهی بیروت و خانههای ویرانشده و عزیزان پرپرشدهی آنان بود، همچنانکه دهها سال برای دفاع از مردم ستمدیدهی فلسطین و شهر و روستای غصبشده و خانههای تخریبشده و عزیزان قتلعامشدهی آنان طرّاحی و تدبیر و جهاد کرده بود؛ فیض شهادت پس از اینهمه مجاهدت حق مسلّم او بود.
آیت الله فلاحتی، مصیبت بزرگ شهادت سید حسن نصرالله در بین مردم به ویژه دنیای عرب را ناشی از شخصیت والای این شهید بزرگوار دانست که سالها در مسیر مبارزه با استکبار جهانی به یک اسطوره تبدیل شده بود.
وی با بیان اینکه شجاعت سید حسن نصرالله واقعا بینظیر بود؛ خاطرنشان کرد: دنیای اسلام، شخصیتی باعظمت و جبههی مقاومت پرچمداری برجسته و حزب الله لبنان رهبری کمنظیر را از دست داد، ولی برکات تدبیر و جهاد چند ده سالهی او هرگز از دست نخواهد رفت.
خطیب جمعه رشت با بیان اینکه پس از شهادت سید حسن نصرالله مردم غزه و لبنان خواستار بمباران تلآویو و حیفا بودند؛ ادامه داد: شهید سید حسن نصرالله نه تنها یک شخصیت سیاسی و نظامی، بلکه الگویی تمامعیار از اخلاق و ولایتپذیری بود؛ خردورز بود و عقل نظامی داشت و امروز خون او تازه به جوش آمده است و رژیم صهیونیستی اشتباه بزرگی مرتکب شد که این شهادت را رقم زد.
وی تصریح کرد: ما با تمامی شهدا عهد میبندیم که راه آنها را تا نابودی کامل دشمن ادامه دهیم و هرگز از مسیر مقاومت جدا نخواهیم شد.
آیت الله فلاحتی، شهید سید حسن نصرالله را مجاهدی خستگی ناپذیر معرفی کرد و گفت: سید مقاومت با برنامه ریزی مبتنی بر عقلانیت، دانش، ایمان و معرفت ناب اسلامی راهبرد وحدت، اقتدار و عزت لبنان و آزادسازی قدس شریف را تعریف کرد و دشمن زبون، فرسوده و رو به زوال صهیونیستی که از آغاز عملیات سهمگین طوفان الاقصی شکست های بزرگ را تجربه کرده است باید در انتظار روزهای سخت و ضربات کوبنده تر باشد.
وی در پایان یادآور شد: مکتب سید حسن نصرالله همان ادامه ی مکتب سیدالشهداست و این مکتب با شهادتش نه تنها پایان نیافته بلکه تقویت خواهد شد.