09:10 - April 25, 2025
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • مدیرکل کمیته امداد گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه؛
    بیش از ۹۰ درصد خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) در بستر بر خط (آنلاین) ارائه می شود / افتتاح مجهز‌ترین کانون فرهنگی شمال کشور در تابستان سال جاری

مدیرکل کمیته امداد گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه؛
بیش از ۹۰ درصد خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) در بستر بر خط (آنلاین) ارائه می شود / افتتاح مجهز‌ترین کانون فرهنگی شمال کشور در تابستان سال جاری

اختصاصی/ کیمیای شمال – سید مجتبی جلالی‌پور مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان صبح امروز پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با راه‌اندازی سامانه‌های سها ، حیات ، مهربانی و … توانسته است بیش از ۹۰ درصد خدمات خود را در بستر بر خط (آنلاین) ارائه نموده و عملاً دریافت مدارک فیزیکی و احراز هویت حضوری را به صفر برساند.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید مرتضی آوینی گفت: سید شهیدان اهل قلم نه فقط روایتگر فتح زمین بلکه الهام بخش فتح دلها در مسیر خدمت به خلق بود.

وی با آرزوی سالی سرشار از اتفاقات خوب برای همه ملت عزیز ایران بیان داشت خبرنگاران یار و همراه کمیته امداد هستند و از همه عزیزان در عرصه خبر که زحمات فراوانی برای استان می‌کشند تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه سالی که گذشت سالی پر از فراز و نشیب بود تصریح کرد: شناسایی دقیق ، به موقع و صحیح مشکلات، بیش از هر اتفاق دیگری در عرصه خیر و احسان مهم است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان با تاکید بر اینکه شناسایی واقعی نیازمندان بسیار مهم است خاطرنشان کرد: در حوزه نیازمندی تعدد نیازهای معیشتی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی ، مهمترین نکته شناسایی نیاز واقعی خانواده‌هاست.

وی با اشاره به نقش موثر اصحاب رسانه در این حوزه ادامه داد : ترویج فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی مهم‌ترین اثرات و برکات شهید آوینی در حوزه قلم ، رسانه و روایتگری است.

جلالی‌پور اضافه کرد: نقش رسانه به عنوان یک تریبون که از اتصال ، سلامت و صراحت مناسبی برای بیان نیاز آحاد جامعه برخوردار است ؛ بسیار مهم است.

مجموعه کمیته امداد یک اورژانس خدمت‌رسانی اجتماعی است

وی با بیان گزارشی از عملکرد و خدمات مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان طی سال گذشته بیان داشت: مجموعه کمیته امداد به عنوان یک اورژانس خدمت‌رسانی اجتماعی میزبان خانواده‌هایی است که به هر دلیل نیازمند کمک آنی، فوری و یا زماندار هستند که انشاالله بتوانند به توانمندی و خودکفایی خود برسند.

جلالی‌پور با بیان اینکه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۹۱۱ خانوار بوده است ، خاطرنشان کرد : ۶۵ درصد از مددجویان کمیته امداد گیلان روستایی و ۳۵ درصد نیز شهری هستند.

پرداخت حق بیمه زنان سرپرست خانوار به حساب سازمان تامین اجتماعی توسط کمیته امداد

وی با اشاره به پرداخت حق بیمه زنان سرپرست خانوار به حساب سازمان تامین اجتماعی توسط کمیته امداد ، گفت : زنان سرپرست خانوار به واسطه بیمه زنان سرپرست خانوار پس از ده سال بازنشسته سازمان تامین اجتماعی شده و از جرگه خدمت رسانی کمیته امداد حذف می شوند.

استان گیلان رتبه ۴ کشوری در تعداد مددجو

جلالی‌پور با تاکید بر سالمند بودن استان گیلان عنوان داشت: یکی از معضلات و مشکلات مجموعه امداد حضرت امام(ره) در استان گیلان به عنوان رتبه ۴ کشوری در تعداد مددجویی بحث سالمندی خانواده است.

وی به تعدد خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) اشاره کرد و ادامه داد:  یکی از اتفاقات بسیار خوبی که سال گذشته در کمیته امداد حضرت امام (ره) رقم خورد بحث سامانه امداد هوشمند بود.

بیش از ۹۰ درصد خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) در بستر بر خط (آنلاین) ارائه می شود

وی با اشاره به استفاده از فناوری‌های نوین در کمیته امداد حضرت امام(ره) تصریح کرد: راه اندازی بسترهای جدید و نوآورانه در جهت دسترسی آسان و سریع به خدمات کمیته امداد ، حفظ کرامت خانواده تحت حمایت، شفافیت در ارائه خدمات و کاهش هزینه‌های سربار خانوارها در اولویت‌های این نهاد مقدس بوده که توانسته است با راه‌اندازی سامانه‌های سها ، حیات ،  مهربانی و … بیش از ۹۰ درصد خدمات خود را در بستر بر خط (آنلاین) ارائه نموده و عملاً دریافت مدارک فیزیکی و احراز هویت حضوری را به صفر برساند.

وی در ادامه اظهار داشت : خانواده‌های محترم و معزز مددجوی کمیته امداد در صورت نیاز می‌توانند از سامانه مورد نظر استفاده کرده و نیاز خود را مانند (معافیت سربازی ، حوزه دانش آموزی، دانشجویی، جهیزیه و… را ثبت کنند که بر اساس درخواست انشاالله تامین اعتبار و اقدام خواهد شد.

کمیته امداد حضرت امام(ره) به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر در حوزه فناوری‌های نوین

وی با اشاره به اینکه در حوزه فناوری‌های نوین کمیته امداد حضرت امام(ره) به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر کشوری شناخته شده افزود: این اتفاق مرهون تلاش مجموعه رسانه به عنوان چشم بینای کمیته امداد و تلاش همه همکاران در حوزه فناوری اطلاعات، برنامه‌ریزی و  دیگر دوستان ستادی استان گیلان رقم خورد.

جلالی‌پور در ادامه یادآور شد: ۲۰ هر ماه حدود ۲۳۰ میلیارد تومان به عنوان مستمری یا معیشت خانواده‌ها پرداخت می‌کنیم که الحمدلله مشکلی در این زمینه نداریم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ تا ۴۰ درصدی میزان سرانه مستمری خانواده‌های معزز افزوده شده ، خاطرنشان کرد: الحمدلله در سال گذشته در بحث تامین سرپناه ، کمک هزینه‌های ؛ اجاره و ودیعه مسکن یکی از استان‌هایی بودیم که نزدیک ۹۰ میلیارد تومان ودایع مسکن با کمترین میزان ضمانت خانواده‌ها از بانک‌های عامل دریافت کردیم.

وی در ادامه افزود: در سال‌های اخیر فضای صدقات تغییر کرده و از خدمات موردی به سمت خدمات ضروری مانند ( تامین یخچال ، تلویزیون، گاز، جاروبرقی و ماشین لباسشویی ) برای خانواده‌های پر عائله و سالمند رفته که این وسایل لحاظ و تامین شده و تقدیم خانواده های نیازمند می شود.

تامین و توزیع کالای جهیزیه برای ۱۷۷۵ نوعروس در سال گذشته 

جلالی‌پور با بیان اینکه ۴۰۴۶ دستگاه لوازم ضروری تقدیم خانواده‌های نیازمند شده ، ادامه داد: در سال گذشته برای تامین و توزیع کالای جهیزیه برای ۱۷۷۵ نوعروس ؛ (برای هر نو عروس ۵ قلم کالای اساسی به مبلغ نزدیک به ۵۰ میلیون تومان) از برندهای معتبر و مناسب توسط کمیته امداد حضرت امام خریداری و با حفظ کرامت تقدیم این عزیزان شد.

وی با بیان اینکه بیماران خاص و صعب العلاج در مجموعه کمیته امداد استان هستند که با همکاری همکاران حمایت سلامت خانواده و درمان خدمات متعددی به این عزیزان تقدیم می‌شود ، خاطرنشان کرد: قبل از عید نوروز ۴۰۰۰ ویزیت از پیش تعیین شده و هدفمند داشتیم که بیش از ۳۰۰۰ فریم عینک با ارزش حدود ۵ میلیارد تومان با همکاری کمیته امداد و مجموعه جهادی تامین شد.

جذب بیش از ۱۰۷۱ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای ۹۰۰۰ فرصت شغلی مددجویان 

جلالی‌پور اشتغال و خودکفایی در مجموعه کمیته امداد را بسیار برجسته دانست و اظهار داشت : وفاق و همدلی نظام بانکی و مسئولان استانی باعث شد که بیش از ۱۰۷۱ میلیارد تومان تسهیلات (منابع اعتباری) در سیستم بانکی جذب و با کمترین میزان ضمانت برای ۹۰۰۰ فرصت شغلی مددجویان تقدیم خانواده‌ها کنیم.

وی با تاکید بر آموزش و ایجاد اشتغال پایدار در این زمینه تصریح کرد: در راستای اقدام برای آموزش مددجویان در سال گذشته برای  ۸۰۰۰ نفر آموزش در سطح استان گیلان انجام شده که احیای صنعت نوغان استان گیلان و ایجاد زنجیره خلق ارزش در این حوزه از دستاوردهای بزرگ استان در حوزه توانمندسازی خانوارها بوده است.

افتتاح مجهز‌ترین کانون فرهنگی شمال کشور در تابستان سال جاری

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان گیلان با اشاره به افتتاح مجهز‌ترین کانون فرهنگی شمال کشور در تابستان سال جاری اضافه کرد: طی سال ۱۴۰۳ مجموعاً مبلغ ۲۵ میلیارد تومان در سرفصل‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، آموزش خانواده، نخبگان و… هزینه گردیده است.

وی با اشاره به حوزه مشارکت مردمی امداد گیلان افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۹۶۰ یتیم و ۹ هزار و ۸۴۵ فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان است.

پرداخت ۱۰۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ بصورت مستقیم به ایتام و محسنین

مدیرکل کمیته امداد گیلان از پرداخت ۱۰۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ بصورت مستقیم به ایتام و محسنین خبر داد و بیان کرد: طبق این آمار نسبت به سال ۱۴۰۲، میزان ۲۸ درصد افزایش را نشان می دهد.

به گفته جلالی پور، پرداخت صدقات و کمک‌های مردمی در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۱۷ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است که رشد ۸ درصدی را به همراه داشته است.

مرکز مشاوره و روانشناسی راه زندگی (رز) گیلان به عنوان یکی از بزرگترین و مجهز‌ترین مراکز استان‌های کشور

وی در ادامه به مرکز مشاوره و روانشناسی راه زندگی (رز) گیلان اشاره و ادامه داد: این مرکز به عنوان یکی از بزرگترین و مجهز‌ترین مراکز استان‌های کشور شناخته می‌شود که به صورت پذیرش آزاد و مددجویی همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر فعالیت می‌نماید.

وی به بحث نوغان و نوغانداری اشاره و خاطرنشان کرد: توزیع تخم نوغان رایگان بین خانواده‌های مددجوی کمیته امداد و خرید تضمینی پیله تر ابریشم باعث شده که وضعیت مطلوبی در این زمینه شکل بگیرد.

جلالی‌پور در پایان با قدردانی از زحمات استاندار مردمی، نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه و همکاران کمیته امداد ، بیان داشت: در راستای تحقق اهداف حمایتی و بهبود شرایط زندگی و ارتقای کیفیت مسکن مددجویان اقدامات گسترده‌ای در حوزه تامین مسکن در سال ۱۴۰۳ انجام شد که امید است با تداوم این برنامه‌ها گام‌های موثری جهت رفع یکی از اساسی‌ترین نیازهای مددجویان که تامین مسکن مناسب می باشد ، برداشته گردد.

تهیه و تنظیم: معصومه رفعتی خراط

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *