کیمیای شمال – معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی بازدیدی سرزده از آشپزخانه ، انبار مواد غذایی و سلف سرویس دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، کیفیت تغذیه دانشجویان را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صبح روزجمعه، سوم تیر ماه سال جاری طی بازدیدی سرزده ازآشپزخانه، انبارمواد غذایی و سلف سرویس دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت از نزدیک کیفیت تغذیه دانشجویان (غذا و مواد غذایی بکار گرفته شده ) را مورد بررسی قرار داد.
وی درادامه ضمن تقدیراز صبوری دانشجویان ، طی گفت و گو با کارکنان سلف سرویس و بررسی مشکلات مطروحه ، ابراز امیدواری کرد: با تغییر الگوی طبخ غذای دانشجویی و با همکاری عوامل این بخش ، ارتقای کیفیت تغذیه را در روز های آتی شاهد خواهیم بود.