کیمیای شمال – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از تشدید نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان گیلان، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان ، اظهار داشت: با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه، نظارت بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.
دکتر یوسفیان با اشاره به بازدیدهای بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی دانشگاه ، اظهار داشت ؛ علاوه بر بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فرآورده های گوشتی، از سوی بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی از تمامی سالن های تولید ،بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی نیز بازدید به عمل می آید و به منظور جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، تذکرات لازم نیز به مسئولان فنی واحدهای تولیدی داده می شود.
معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان درخاتمه ، یادآور شد؛ از فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی طی برنامه های زمان بندی مشخص، از سطح عرضه نمونه برداری شده و در صورت عدم انطباق با هریک از معیارهای بهداشتی ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.