12:39 - May 15, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد ؛
    ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ در گیلان تا پایان سال ۱۴۰۱

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد ؛
ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ در گیلان تا پایان سال ۱۴۰۱

کیمیای شمال – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ در گیلان تا پایان سال جاری ، خبر داد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص، اظهار داشت؛ در این بازدید، ضمن بررسی  تمامی خطوط تولید، انبارها، سردخانه ،  فضای شرکت ها، مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیر ایمنی و مسئولین فنی  نیز مورد بررسی ، قرار می گیرد.

وی در پایان یادآورشد؛ تا پایان سال جاری، از سوی سرممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه از تمامی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی ، صورت می گیرد.

لازم به ذکر است؛ممیزی، به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی، به منظور حصول اطمینان از انطباق آنها با الزامات اطلاق می شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *