کیمیای شمال – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو ۲۲۰۰۰ در گیلان تا پایان سال جاری ، خبر داد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا) ؛مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص، اظهار داشت؛ در این بازدید، ضمن بررسی تمامی خطوط تولید، انبارها، سردخانه ، فضای شرکت ها، مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیر ایمنی و مسئولین فنی نیز مورد بررسی ، قرار می گیرد.
وی در پایان یادآورشد؛ تا پایان سال جاری، از سوی سرممیزین معاونت غذا و دارو دانشگاه از تمامی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی ، صورت می گیرد.
لازم به ذکر است؛ممیزی، به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی، به منظور حصول اطمینان از انطباق آنها با الزامات اطلاق می شود.