00:55 - May 21, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحدهای تولیدی استان گیلان

پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحدهای تولیدی استان گیلان

کیمیای شمال – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،از پایش فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در سطح عرضه و واحدهای تولیدی گیلان ، خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توجه مصرف کنندگان به اهمیت سلامت و کیفیت موادغذایی، اظهار داشت ؛  کمبود ریزمغذی ها در جوامع انسانی منجربه افزایش تولید محصولات غذایی غنی شده با ریز مغذی ها شده است ، از این رو،  یکی از اهداف وزارت بهداشت و درمان در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه و بهبود کیفیت محصولات خوراکی و آشامیدنی؛ غنی سازی فرآورده های لبنی با ویتامین D3 می باشد.

مهندس نجفی درادامه با اشاره به اینکه در استان گیلان ، ده واحد تولیدی لبنی فعال وجود دارد، افزود؛ کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازرسی از واحدهای تولیدی لبنی، به صورت مستمر و ادواری  از فرآورده های لبنی غنی شده با ویتامین D3 در واحد تولیدی و سطح عرضه نمونه برداری انجام می دهند  و در صورت وجود هرگونه عدم انطباق، برخورد قانونی لازم مطابق با مقررات و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

لازم به ذکر است؛ غنی سازی، به معنای افزودن یک یا چند ماده ی مغذی ضروری به موادغذایی به منظور پیشگیری و یا اصلاح کمبود آن در جامعه یا گروه خاصی از جمعیت می باشد.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *