کیمیای شمال – نهمین جلسه ی کمیته ی سلامت و امنیت غذایی ، با محوریت چالش های مهم درخصوص تغذیه و امنیت غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پرشکی گیلان ، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ در نهمین جلسه ی کمیته ی سلامت و امنیت غذایی که با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه ، مدیران درمان معاونت درمان ، نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با محوریت سلامت و امنیت غذایی برگزار شد، در خصوص آثار باقی مانده سموم بر محصولات کشاورزی، برنامه ارتقای هشت محصول کشاورزی، ساماندهی توزیع آرد، کنترل میزان نمک در نان و … بحث و تبادل نظر شد.