07:12 - May 17, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی در رشت برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی در رشت برگزار شد

کیمیای شمال – کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی ( PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی، برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛  در راستای ضوابط وزارت بهداشت و استانداردهای ملی ایران اصول GMP ، کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
گفتنی است ؛  کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی(PRPs)، بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی ، از اهداف برگزاری دوره ی آموزشی مذکور بود.
پی نوشت ؛ برنامه های پیش نیازی( PRPs )،  شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه ی، استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *