کیمیای شمال – کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی ( PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی، برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ در راستای ضوابط وزارت بهداشت و استانداردهای ملی ایران اصول GMP ، کارگاه آموزشی ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی صنایع غذایی(PRPs) ویژه ی مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
گفتنی است ؛ کنترل شرایط واحدهای تولیدی بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی(PRPs)، بهبود مستمر تولید،ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی موادغذایی ، از اهداف برگزاری دوره ی آموزشی مذکور بود.
پی نوشت ؛ برنامه های پیش نیازی( PRPs )، شرایط پایه ای و زیرساختی برای ایجاد و حفظ محیط بهداشتی در واحدهای تولیدی موادغذایی است که پیش زمینه ی، استقرار سیستم های ایمنی موادغذایی در جهت تولید محصولات سالم بهداشتی می باشد.