کیمیای شمال – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام بیش از ۲۰۰۰ بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بسته بندی در سال ۱۴۰۱، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ مهندس علیرضا نجفی – مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص، اظهار داشت؛ از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون، طی برنامه های تشدید نظارت درمجموع دوهزار و ۲۵۰ مورد بازدیداز تمامی واحد های تولیدی در سطح استان گیلان ، صورت گرفته است .
مهندس نجفی تصریح کرد؛به منظور اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی ، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمرجهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت ، در تمام طول سال انجام می گیرد.
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه در پایان ، یادآور شد؛ در طول ایام نوروز۱۴۰۲، از سوی کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهد آمد.