08:44 - May 18, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • با دریافت حقوق ۶میلیون تومان؛
    ۲۳ مددجوی زندان ضیابر مشغول به کار شدند

با دریافت حقوق ۶میلیون تومان؛
۲۳ مددجوی زندان ضیابر مشغول به کار شدند

کیمیای شمال – با حضور مقامات قضایی حوزه های فومن، صومعه سرا، ماسال ، رضوانشهر در زندان ضیابر و با بررسی پرونده زندانیان ، با اشتغال ۲۳ زندانی موافقت ،که هم اکنون این افراد با حقوق ماهیانه ۶ میلیون تومان مشغول به کار می باشند.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال؛ محمدی اصل مدیر کل زندان های گیلان در کارگروه تخصصی اشتغال، از تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری زندان تحولی خبر داد و گفت :‌با بروز رسانی تجهیزات توانستیم ضمن ایجاد اشتغال حداکثری کیفیت محصولات تولید شده در زندان تحولی برای ارسال به بازار ، از لحاظ کمیت و کیفیت را قوی تر کنیم.
مدیر کل زندان های گیلان ،با بیان اینکه ریاست سازمان زندان های کشور در خصوص ارتقا و ایجاد یک بستر قوی و هدفمند تر در خصوص اشتغال تاکیدات فراوانی داشتند گفت :‌ با در اختیار قرار دادن ابزار و وسایل لازم و شناسایی نقاط قوت گروه هدف باید توانمند سازی را در آنها بالا بریم.
محمدی اصل با بیان اینکه اشتغال می تواند از لحاظ معیشتی و اقتصادی نقش بنیادینی برای زندانیان و خانواده های ایشان داشته باشد افزود،با حضور مقامات قضایی حوزه های فومن، صومعه سرا، ماسال ، رضوانشهر و بررسی پرونده زندانیان در زندان ضیابر با اشتغال ۲۳ زندانی موافقت گردید.
وی افزود : هم اکنون این افراد با حقوق ماهیانه ۶ میلیون تومان مشغول به کار شدند که این مقوله می تواند نشاط و شادابی را برای زندانی در دوران تحمل کیفر به بار آورد و یکی از مهمترین دستاوردی که اشتغال در او ایجاد می کند، افسردگی و سرخوردگی اجتماعی را از او دور می گرداند.
محمدی اصل ،یکی ازآفات در دوران تحمل حبس را تنبلی و کاهلی دانست و گفت: می توان نقاط بالقوه زندانیان را به نقاط ارزشمند بالفعل تبدیل کرد و برای خارج شدن از یک محیط ایستایی با ایجاد اعتماد به نفس، آنان را از طریق حرفه آموزی و ایجاد اشتغال به یک آرامش روحی رساند.
وی دستیابی به شغل را بعنوان یک عامل کلیدی برای جلو گیری از هرگونه ناهنجاری مهم دانست و این بستر را منجر به کاهش آسیب های اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی عنوان کرد و گفت : حمایت هر چه بیشتر خانواده زندانی در زمان تحمل حبس در ایجاد نشاط اجتماعی برای پیوند دوباره به اجتماع موثر بوده و زندانی نیز بعد از آزادی بازگشتی سعادتمندانه به جامعه خواهد داشت.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *