کیمیای شمال – مواد و فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو پایش میشوند.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال؛ مهندس فرید خلیلی- مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو از پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خبر داد.
مهندس خلیلی-در این خصوص اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی، کارشناسان آزمایشگاه ضمن حضور در ایام تعطیلات نوروز و دریافت نمونه از سطح استان، در حال انجام آزمونهای کنترل کیفیت هستند.
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در پایان افزود: آزمایشگاه کنترل این معاونت با همکاری پرسنل مجرب و متخصص آماده است تا در ایام تعطیلات نوروز تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه دهد.