00:51 - May 15, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat

مصرف خوراکی های شیرین در وعده افطاری را کاهش دهید

کیمیای شمال – بنابر توصیه کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی‌ و شیرین در وعده‌ افطار را کاهش دهند.

به گزارش کیمیای شمال به نقل از مهر، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه‌ای توجه داشته باشند.

مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار

استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی

انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن

سیب زمینی آب‌پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل

زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *