09:25 - May 21, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • گامی بلند جهت کاهش مصرف پلاستیک در یکی از فروشگاههای زنجیره ای گیلان

گامی بلند جهت کاهش مصرف پلاستیک در یکی از فروشگاههای زنجیره ای گیلان

کیمیای شمال – یکی از فروشگاه‌های زنجیره ای رشت در تداوم عمل به رسالت مسئولیت اجتماعی خود، اقدام به کاهش مصرف پلاستیک با شعار “ نهضت جهانی کاهش آلودگی های پلاستیکی ”را براساس دغدغه های زیست محیطی اجرایی کرد.


به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال؛ مدیر این فروشگاه‌ زنجیره‌ای  گفت: از کیسه‌های پلاستیکی با عنوان مواد تجزیه ناپذیر یا غیر قابل بازیافت یاد می شود، زیرا برای بازیافت آنها به زمانی در حدود چند صد سال نیاز است.

وی اظهار داشت: این مجموعه در جهت ایفای مسئولیت اجتماعی خود از سال ۹۹ اقدام به اجرای طرح استفاده از کیسه های پارچه ای در کنار پلاستیک‌های با منشا گیاهی نموده است و با توجه به کاهش روزانه حدود ۱۵۰ کیلوگرم از مصرف پلاستیک  طی ۲ سال از آغاز اجرای این  طرح بیش از ۸۰ تن کیسه پلاستیکی صرفه جویی و کاهش مصرف  یافت .
در این طرح به ۸۰ نفر از پرسنل فعال در طرح ماهانه پاداش نقدی اهدا شدو به مشتریان که با خود کیسه پارچه ای همراه داشتند هدایایی چون ماسک ، کتاب و کیسه پارچه ای هایپر اهدا گردید.
وی افزود در این طرح ۶۰۰۰ کیسه پارچه ای بین مشتریان و پرسنل هایپر بطور رایگان توزیع شد
همچنین  با نصب انواع بنر پیام های زیست محیطی به مردم ارائه شد.

مدیر این فروشگاه زنجیره ای افزود: به عنوان یک شهروند ،‌حمایت از محیط زیست و سلامت جامعه را بخشی مهم از وظایف خود میدانیم و اعتقاد داریم یک کسب و کار زمانی اهمیت پیدا می‌کند که با هدفی مسئولانه درآمیخته باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان نیز در این بازدید گفت : به منظور فرهنگ سازی و ارتقای سطح دانش شهروندان در زمینه مضرات استفاده از کیسه‌های نایلونی و کاهش مصرف پلاستیک، شعار امسال هفته محیط زیست بنام نهضت ملی  کاهش آلودگی های پلاستیکی نامگذاری شده است.
«حمزه عاشوری »اظهار داشت :  معتقدیم باید برای کیسه های پلاستیکی عوارض تعیین و مصرف آن به طور کامل کنترل شود، در بسیاری از کشورها مصرف کیسه های پلاستیکی ممنوع شده است.
وی  افزود: همواره حجم زیادی از کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف در چشم اندازه‌ای طبیعی و در مجاورت جاده و خیابان دیده می شود، بیشتر پسماندها به مرور در طبیعت تجزیه می شوند هر چند آنها هم نباید در طبیعت رها شوند، اما پلاستیک قرن ها در طبیعت باقی می ماند و این امر آسیب زیادی به محیط زیست وارد می کند، وارد چرخه آب می شود و به آبزیان هم آسیب می زند.
قابل ذکر است که در این بازدید حمید پورعبدی معاونت توسعه مدیریت ، حقوقی و منابع انسانی ، علی محمدپور معاونت محیط زیست انسانی نیز مدیرکل را همراهی کردند. 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *