22:40 - May 20, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • سرپرست فرمانداری رشت خبر داد؛
    تولید روزانه ۶۰۰ تن زباله در شهر رشت / آموزش و اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا ضرورت دارد

سرپرست فرمانداری رشت خبر داد؛
تولید روزانه ۶۰۰ تن زباله در شهر رشت / آموزش و اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا ضرورت دارد

کیمیای شمال – سرپرست فرمانداری رشت با تاکید بر ضرورت آموزش، فرهنگ سازی و اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا، گفت: روزانه ۶۰۰ تن زباله در شهر رشت تولید می شود.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال؛ مهندس کیا عاشوری بعد از ظهر امروز پنجشنبه در ستاد مدیریت پسماند شهرستان رشت که با حضور بخشداران و شهرداران در محل فرمانداری رشت برگزار شد، اظهار کرد: با آگاهی رسانی، افزایش مشارکت عمومی در مدیریت زباله در حوزه تفکیک می‌توان برای کاستن از دغدغه جامعه بشری نسبت به محیط زیست گام برداریم.

سرپرست فرمانداری رشت با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی، آموزش و اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا، ادامه داد: روزانه ۶۰۰ تن زباله در شهر رشت تولید می‌شود که برای کاهش این مقدار نیازمند برنامه ریزی منسجم هستیم.

وی افزود: باید با استفاده از توانمندی گروه‌های مردم نهاد و جلب مشارکت دانش آموزان، بانوان و معتمدین، نسبت به محله محور کردن و آموزش فرهنگ تفکیک پسماند در خانه اقدامات لازم صورت گیرد.

عاشوری با اشاره بر بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای مدیریت پسماندها اضافه کرد: تلاش ما این است تا با استفاده از این ظرفیت و همچنین استفاده از تکنولوژی‌های نوین در حوزه جمع‌آوری پسماند تولید زباله در کلانشهر رشت و شهرهای دیگر را کاهش دهیم.

وی به جمعیت بالای ساکن شهرستان رشت و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای فرهنگ سازی تصریح کرد: شهرستان رشت در ایام‌های مختلف سال پذیرای حجم بالایی از گردشگران است و با واقع شدن در مرکز استان با حجم انبوهی از زباله مواجه بوده که این امر مدیریت پسماند در این شهرستان را از اهمیت بالایی برخوردار کرده است.

عاشوری با بیان اینکه در حوزه فرهنگ سازی و اجرای تفکیک از مبدا اقدامات قابل توجه و منسجمی صورت نگرفته است، اضافه کرد: بایستی با پرهیز از اقدامات تکراری روش‌های نوین برای نهادینه کردن فرهنگ درست در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه نقش شهرداران و دهیاران در مدیریت پسماند بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: مدیران شهری و روستایی اقدامات اجرایی خود را در این حوزه گسترش داده و تفکیک زباله از مبدا و مدیریت یکپارچه و منسجم پسماند را در دستور کار خود قرار دهند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *