11:28 - May 20, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • گیلان
  • >
  • پاکسازی بیش از ۳۰ هکتار از تالاب انزلی در حوزه استحفاظی شهرستان خمام از گیاه مهاجم سنبل آبی + فیلم

پاکسازی بیش از ۳۰ هکتار از تالاب انزلی در حوزه استحفاظی شهرستان خمام از گیاه مهاجم سنبل آبی + فیلم

کیمیای شمال – مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: با حضور محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست و همکاری بسیار خوب فرمانداری ، بخشداری ،دهیاریها و علی‌الخصوص جوامع محلی شهرستان خمام ، بیش از ۳۰ هکتار از تالاب بین المللی انزلی در محدوده شهرستان خمام از گیاه مهاجم سنبل آبی پاکسازی شد .

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان ، “حمزه عشوری “از ارتقای همراهی جوامع محلی برای بهبود وضعیت تالاب انزلی خبر داد و اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم زیست محیطی تالاب انزلی، وجود گیاه مهاجم سنبل آبی است که جوامع محلی در جمع آوری آن بسیار کمک می‌کنند.
وی افزود: سنبل آبی آسیب زیادی به تالاب و اقتصاد جوامع محلی به خصوص حاشیه نشینان تالاب انزلی وارد می‌کند که در همین راستا با حضور  نیروهای یگان حفاظت محیط زیست و همکاری بسیار خوب جوامع محلی و دوستداران محیط زیست و تعامل ارزنده دکتر حسن آدمیت فرماندار و نیز بخشدار خمام  ، بیش از ۳۰ هکتار از شرق تالاب بین‌المللی انزلی واقع در محدوده شهرستان خمام از گیاه مهاجم سنبل آبی پاکسازی شد و با جمع آوری این گیاه مهاجم طی یک ماه گذشته،  روگاهای جیرسرباقرخاله ،لله کا و فرشکی خمام و همچنین بیش از دو کیلومتراز روگا های رمضان بکنده ، جیرسرچوکام و شیجان برای عبور و مرور قایق ها بازگشایی شد .
عشوری خاطرنشان کرد:گیاه مهاجم سنبل آبی به عنوان گونه زینتی وارد اکوسیستم آبی کشور شده و به دلیل تکثیر و رشد بالای این گیاه، به شدت سطح آب را پوشانده و مانع ورود نور و اکسیژن به داخل آب می‌شود و به دلیل تولید لجن آلی موجب خشک شدن پهنه‌های آبی می‌شود و بعنوان تهدیدی جدی برای تنوع زیستی به شمار می‌رود.
گیلان دارای بیش از ۳۱ هزار هکتار پهنه تالابی است که افزون بر ۲۴ هزار هکتار آن ۸۰ درصد در قالب سه تالاب انزلی، امیرکلایه و بوجاق تحت عنوان کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده است.

برای مشاهده فیلم اینجا را کلیک کنید

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *