کیمیای شمال – مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش از پلمب یک رستوران به علت عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر رستمی – مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش از پلمب یک واحد صنفی متخلف به علت عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به فعالیت گشت نظارت بر اصناف این شهرستان اظهار کرد: در گشت بازرسی و نظارت بر اصناف با حضور مسئولان و نمایندگان ادارات و دستگاههای اجرایی از جمله تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، سازمان صنعت معدن تجارت، اماکن انتظامی و میراث فرهنگی یک رستوران به علت عدم رعایت شیوهنامههای بهداشتی پلمب شد.
وی با بیان اینکه در این واحد صنفی متخلف حدود ۱۰۰ کیلو گوشت فاسد و ۳۰۰ کیلو سایر مواد غذایی کشف و معدومسازی شد، افزود: برای واحد صنفی پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
دکتر رستمی تاکید کرد: طرح مشترک نظارت بر بازار ماه رمضان و عید نوروز از اسفند ماه سال گذشته در تالش آغاز شده و اجرای این طرح همچنان ادامه دارد.