16:32 - May 19, 2024
  • googleplus
  • telegram
  • instagram
  • aparat
  • صفحه خانگی
  • >
  • اجتماعی
  • >
  • در دوره آموزشی کارفرمایان مشمول قانون تامین اجتماعی مطرح گردید :
    عدم دقت کارفرمایان به انجام تکالیف قانونی میتواند ابعاد حقوقی و مسئولیت های ناشی از عواقب آنرا به دنبال داشته باشد

در دوره آموزشی کارفرمایان مشمول قانون تامین اجتماعی مطرح گردید :
عدم دقت کارفرمایان به انجام تکالیف قانونی میتواند ابعاد حقوقی و مسئولیت های ناشی از عواقب آنرا به دنبال داشته باشد

کیمیای شمال – انجام معاینات بدو استخدام مطابق ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی و رعایت شرایط بهداشت و ایمنی برای جلوگیری از حوادث ناشی از کار بر اساس مواد ۶۰ و ۶۶ این قانون از الزامات تکالیف کارفرمایان است که در صورت قصور برای آنها بار مالی و حقوقی سنگینی در بر خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای شمال ؛ دوره آموزشی رابطین بیمه ای شرکتها و کارخانجات و کارفرمایان کارگاههای تازه تاسیس با هدف فرهنگ سازی مفاهیم و قوانین بیمه ای و آشنایی بیشتر مخاطبان با حقوق و تکالیف متقابل برگزار گردید .

مهرانه جعفری رئیس اداره بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان در این نشست آموزشی با تشریح مواد ۶۰ ، ۶۶ و ۹۰ قانون تامین اجتماعی به تبیین مسئولیت های کارفرمایان ناشی از قصور در انجام تکالیف قانونی پرداخته و اظهار داشت عدم دقت در این مهم و آگاه نبودن به مفاد این قوانین که الزام آور میباشند میتواند علاوه بر ایجاد چالش و دغدغه و هزینه های مالی سنگین برای کارفرمایان سبب ابعاد حقوقی و مسئولیت های ناشی از عواقب آن گردد .

وی با اشاره به مفاد ماده ۶۶ قانون تامین اجتماعی مبنی بر اینکه اگر ثابت شود وقوع حادثه ناشی از کار به علت عدم رعایت مقررات حفاظت فنی و بروز بیماری ناشی از رعایت نکردن مقررات بهداشتی و احتیاط لازم از طرف کارفرما یا نمایندگان او بوده ، سازمان هزینه های مربوط به معالجه و غرامات و مستمری ها را پرداخته و طبق ماده ۵۰ از کارفرما وصول و مطالبه مینماید اظهار داشت : کارفرمایان در زمان بروز حادثه مکلفند اقدامات اولیه درمانی را انجام و ظرف سه روز اداری مراتب را به صورت کتبی به تامین اجتماعی گزارش نمایند .

رئیس اداره امور بیمه شدگان تامین اجتماعی گیلان خاطر نشان ساخت در صورتی که حادثه با انواع معلولیتها ، قطع عضو ، ازکارافتادگی ، فوت و … همراه بوده و گواهی کارشناسی مرجع قضایی و اداره کار مبتنی بر کوتاهی و قصور کارفرما و عدم رعایت شرایط ایمنی و فراهم نمودن امکانات لازم مناسب باشد و یا کارفرما ضوابط مقرر در انجام معاینات قبل از استخدام مطابق ماده ۹۰ را رعایت نکرده باشد در قبال پیشامد ایجاد شده مسئول و با ابعاد حقوقی آن مواجه خواهد بود .

مهرانه جعفری سنجش توانایی هر فرد در شغل به کار گیری شده و انجام معاینات پزشکی در زمانهایی که برای اولین بار کسی بیمه میشود و یا شغل و کارگاه او تغییر میکند را یک اصل در کارگاههای مشمول قانون کار و تامین اجتماعی دانسته و اظهار داشت کارفرمایان باید انجام معاینات پزشکی در زمان جذب نیروها را در فرصت قانونی انجام دهند .

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انجام دقیق قوانین وضع شده ، سبب آرامش خاطر و امنیت روانی جامعه و سلامت بیمه شده و افزایش بهره وری کار خواهد شد آگاهی و اشراف کارفرمایان از تکالیف خود و آشنایی با قوانین در قالب نشست های آموزشی را بهترین الگو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی ناشی از عدم رعایت مفاد این حوزه برشمرد .

در این نشست مباحث مختلفی همچون قوانین ارسال لیست حق بیمه ، اعتراض به محاسبات بیمه ای ، سوابق بیمه و شرایط و مقررات انواع مستمری ها نیز توسط کارشناسان تحصصی تشریح گردید .

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *