کیمیای شمال – مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه از انجام بیش از 35 هزار بازدید توسط بازرسان سلامت محیط و کار سراسر استان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از 15 اسفند سال گذشته تا 4 فروردین امسال خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ مهندس مهدی جواهرشناس- مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه بازرسان سلامت محیط و کار از 15 اسفند سال گذشته در قالب طرح سلامت نوروزی 1403 در راستای پایش و بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن اقامتی و …به این مراکز مراجعه و نسبت به حفظ و رعایت موازین بهداشتی بازرسی ها و آزمایشات موردنیاز را انجام می دهند، اظهار کرد؛ بیش از 35 هزار و 900 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی سراسر استان از 15 اسفند ماه سال گذشته تا 4 فروردین سال جدید انجام شده که طی آن، 70 محل متخلف تعطیل و بیش از 28 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و از تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه ی عرضه و مصرف خارج شده است.
وی افزود؛ در این مدت 703 بازدید هم از مراکز و اماکن بین راهی صورت گرفته و 131 مرکز متخلف هم به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شده اند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه شماره تلفن سه رقمی 190 آماده ارائه گزارشات و شکایات مردمی از بی توجهی نسبت به رعایت موازین بهداشتی است، تصریح کرد؛ علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 810 مورد نمونه برداری آب از شبکه آبرسانی سطح استان و بیش از 17 هزار نمونه کلرسنجی هم در سطح استان توسط بازرسان سلامت محیط و کار انجام گرفته تا سلامت آب مورد مصرف شهروندان و گردشگران تضمین و تایید شود.
لازم به ذکر است ؛ طرح سلامت نوروزی 1403 تا 25 فروردین ماه سال جاری با تشدید رصد و بازرسی بازرسان سلامت محیط استان در حال اجرا می باشد.